Yrityksen lehdistötiedote ja lehdistötilaisuus

Lehdistötiedote on tiedotusvälineille lähetettävä teksti, joka on tarkoitettu uutisena julkaistavaksi.

Usein yritykset eivät näe omia uutisoitavia aiheitaan ja vähättelevät niitä. Lehdistötiedote kannattaa laatia esim. uuden yrityksen perustamisesta, investointipäätöksistä tai niiden toteutumisesta, toimitilojen uudistumisesta tai merkittävästä laajentumisesta, työntekijöiden palkkaamisesta, tai uuden markkina-alueen valtaamisesta, kansainvälistymisestä…..

Tiedotettavaa on, mutta miten saada alan lehdet, maakuntalehdet ja mediaväki toimittajineen kiinnostuneeksi. Heille kun sataa satoja tiedotteita, kutsuja ja materiaalia joka ikinen päivä. Tiedotteen otsikko on ensimmäinen ja tärkein ase huomion kiinnittämiseen. Samoin sisällöin tulisi olla ytimekäs, lähes valmis julkaistavaksi sellaisenaan.

Entä lehdistötilaisuus? Miten se pitäisi järjestää?

Ei hätää! Minä olen sinun yrityksesi apuna tiedotteen laatimisessa ja lehdistötilaisuuden järjestämisessä seuraavasti:

  • lehdistötiedote sinun yrityksesi graafisen talotyylin mukaisesti
  • tiedotteen lähettäminen eri mediakanaville
  • lehdistötilaisuuden kutsun laatiminen
  • kutsujen lähettäminen eri mediakanaville
  • tiedotustilaisuuden organisointi (tilat, tarjoilut ja materiaalit)
  • tiedotustilaisuuden juontaminen

Soita Johannalle 050 – 518 5138 !